НАЧАЛО ЗА НАС ИСТОРИЯ ОТБОРИ ТУРНИРИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ

начало

за нас

футбол

плуване

партньори

история

отбори

2005 г.

2007 г.

2008 г.

2010 г.

футзал

турнири

училища

д.градини

галерия

снимки

видео

контакти


СТАНИ “ЛЪВЧЕ“


Футболен клуб „Лъвчета“ продължава да разширява дейността си.  Всички деца, род. 2012 г. и 2013 г., които желаят да тренират футбол, са добре дошли в семейството на „Лъвчетата“.

Отборът, род. 2012 г., вече води подготовка в спортна зала „ВИА“ на бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №14 (местност „Къра“). Заниманията са два пъти седмично – понеделник и сряда от 18.00 часа. Преди няколко дни отборът изигра и първата си контрола за годината.  

Дойде времето да продължат обучението си и децата, род. 2013 г. И няма никакво значение дали са тренирали футбол в детската градина. Заниманията ще започнат на 5 февруари в спортната зала на частното средно училище „Свети Георги“, което се намира на бул. „Никола Вапцаров“ №47 в „Лозенец“. Залата е топла и уютна, за да може децата да се чувстват приятно и да обикнат футбола. Тренировките ще бъдат два пъти седмично – вторник и четвъртък от 18.00 ч.

Треньор и на двете възрасти е Петър Стоянов, който е завършил Национална спортна академия „Васил Левски“, притежава и лиценз „В“ от Треньорската школа по футбол към БФС. Възпитаник е на школата на Сливен, играл е още за Спартак (Пл).

Телефон за контакти: 0877 58 57 50.