НАЧАЛО ЗА НАС ИСТОРИЯ ОТБОРИ ТУРНИРИ ГАЛЕРИЯ КОНТАКТИ

начало

за нас

футбол

плуване

партньори

история

отбори

2005 г.

2007 г.

2008 г.

2010 г.

футзал

турнири

училища

д.градини

галерия

снимки

видео

контакти

 Парти за старта на новия сезон

Със страхотно тържество бе даден старт на новата спортно-състезателна 2019/2020 година в „Лъвчетата“. Цял ден децата от школата и техните родители се забавляваха на клубната база. За настроението на всички се грижеше ди джей, който изненада с много забавни игри малките „лъвчета“. Специалната торта с логото на клуба бе разрязана от треньорите в школата. Всички деца получиха химикалки и ученически програми с логото на клуба.

Партито бе открито от председателя на „Лъвчетата“ доц. Венцислав Гаврилов, който пожела успех на малките футболисти в мачовете от предстоящия сезон. Специален гост на тържеството бе ректорът на Химикотехнологичен и металургичен университет проф. Сеня Терзиева, която също поздрави децата и техните треньори и родители. От този сезон школата на „Лъвчетата“ ще води подготовката си на реновираната спортна база на ХТМУ. Така децата от нашия клуб ще са едни от малкото в София, които ще тренират на терен с естествена трева.

Този сезон нашата школа ще участва с 4 отбора в столичните първенства на БФС – на Футбол 9 (род. 2008 г.), на Футбол 7 (род. 2010 г.) и на Футбол 5 (два отбора, род. 2011 г.). Род. 2011 г. и род. 2012 г. ще бъдат част от Детските лиги на АМФЛ на Футбол 7 и Футбол 5.